Jumalanpalvelus

on seurakunnan päätilaisuus sunnuntaina klo 11-13. Jumalanpalveluksissa kohtaamme Jumalaa ja toisiamme: rukoilemme eri aiheiden puolesta, kiitämme ja ylistämme Jumalaa sen tähden mitä hän on tehnyt ja keskitymme Raamatun opetukseen. Kokoonnumme normaalisti Kirkkonummen Ohjaamon tiloissa (Kirkkotallintie 1) mutta asia kannattaa aina tarkistaa kalenterista. Lapsille pyrimme järjestämään omaa ohjelmaa samaan aikaan. Tervetuloa mukaan!

Rukouskokous

on torstaiaamupäivisin klo 11 alkava tilaisuus, jossa rukoilemme eri aiheiden puolesta. Rukoilemme kodeissa, joten tarkista kalenterista osoite. Rohkeasti mukaan vaan – tervetuloa!

Naistenillat

on kerran kuukaudessa järjestettävä kokoontuminen naisille. Naistenilloissa pääasiana on kohtaaminen ja elämän jakaminen, mutta illat alkavat ajankohtaisella alustuksella, josta keskustellaan. Iltaan kuuluu rukousta ja kahvittelua. Katso kalenterista tarkka aika ja paikka.