Seurakuntana olemme mukana EU-ruokajakotyössä. Jaamme EU-ruokatukea Gesterbyn nuorisotalolla noin kerran kuukaudessa  sunnuntaina klo 11-12. Ruokatuki on tarkoitettu vähävaraisille tai muuten välittömän avun tarpeessa oleville.

Ruokajaon yhteydessä olet tervetullut myös osallistumaan kahvitarjoilulle, kuuntelemaan elävää musiikkia ja sanomaa Jumalan rakkaudesta. Osallistuminen tilaisuuksiimme ei kuitenkaan ole edellytys ruoka-avun saamiselle. Olet tervetullut myös pelkästään hakemaan ruokakassin.

Tarkat ruokajakopäivät riippuvat mm. jaettavan ruoan saatavuudesta. Ilmoitamme ruokajakelusta Kirkkonummen Sanomissa ja näillä kotisivuillemme. Myös jakelupaikoissa voi joskus olla muutoksia. Luethan siis ilmoituksiamme tarkasti.