Lapset ovat Jumalalle erityisen tärkeitä. Niin ovat meillekin. Pyhäkoulu ja Kids’illat tarjoavat lapsille ilosanomaa ja toimintaa.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lapsille suunnattua toimintaa sunnuntaisiin jumalanpalveluksen aikaan klo 11-13. Ensimmäinen tunti kuluu nuorisotalon liikuntasalissa leikkien, liikkuen ja pelaillen. Toinen tunti ollaan pyhäkoulutilassa, jossa opitaan tärkeitä asioita uskosta ja Raamatusta sekä askarrellaan ja puuhaillaan kaikenlaista mukavaa.

Kids’ illat

on helluntaiseurakunnan kanssa kerran kuukaudessa järjestettäviä iltoja alakouluikäisille lapsille tiistai-iltaisin klo 18-20. Illoissa on kivoja pelejä, leikkejä, askartelua ja muuta puuhaa. Iltoja järjestetään ToivonTorilla, osoitteessa Kirkkotori 2.