paikka sinua varten

Kirkkonummen vapaaseurakunta

Tulevaisuuden ja toivon yhteisö keskellä Kirkkonummea!

EU-ruokajako ja jumalanpalvelus sunnuntaina 25.10.

Tervetuloa ensi sunnuntaina EU-ruokatuki-tilaisuuteen Ohjaamoon! Osoite on Kirkkotallintie 1.

Klo 11-12  on jaossa välittömän avun tarvitsijoille EU-ruokapusseja ja leipää. 

Klo 12 jatkamme jumalanpalvelukseen, johon kaikki ovat tervetulleita! 

Uusi täällä?

Mikä seurakunta? Missä? Milloin?

IMG_7118

Aikuiset

Seurakunnan elämä on yhteyttä Jumalaan ja lähimmäiseen. Sunnuntain jumalanpalvelus ja torstain rukouskokous muodostavat toiminnan ytimen.

DSC_0127

Lapset

Lapset ovat Jumalalle erityisen tärkeitä. Niin ovat meillekin. Pyhäkoulu ja Kids'illat tarjoavat lapsille ilosanomaa ja toimintaa.

action-adult-affection-339620

Diakonia

Haluamme palvella sitä yhteisöä, jossa vaikutamme. Kuukausittain järjestämme EU-ruokajaon vähävaraisille.

Kysymyksiä uskosta ja seurakunnasta?

Kirkkonummen vapaaseurakunta on Kirkkonummella reilut 10 vuotta vaikuttanut kristillinen seurakunta. Meille on tärkeää lähimmäisen auttaminen, Jumalan kohtaaminen ja ylistäminen ja lasten ohjaaminen oikealle tielle. Olemme vahvasti mukana yhteiskristillisessä työssä ja haluamme vaikuttaa paikkakuntamme parhaaksi. 

Kuulumme seurakuntana Suomen Vapaakirkkoon, joka on Suomessa yli 120 vuotta vaikuttanut herätysliike ja itsenäinen kirkkokunta, jolla on n. 100 seurakuntaa Suomessa.

Uskomme kaikkivaltiaseen Jumalaan, Luojaan, joka on aikojen alussa luonut maailmankaikkeuden voimallaan ja viisaudellaan.

Uskomme, että Jumala on ilmoittanut tahtonsa ja suunnitelmansa ihmistä sekä maailmaa kohtaan Raamatussa, joka on luotettava ja totuudellinen tiedon lähde. Se ohjaa uskoa ja elämää.

Uskomme rakastavaan ja oikeudenmukaiseen Jumalaan, joka on osoittanut rakkautensa meitä kohtaan antamalla Jeesuksen Kristuksen kuolla puolestamme ristillä, jotta syntimme sovitettaisiin ja annettaisiin anteeksi. Uskomalla ja turvautumalla Jeesukseen ja pyytämällä anteeksi pahoja tekojaan ihminen puhdistuu synneistä ja pääsee iankaikkiseen elämään Jumalan yhteydessä.

Uskoon tuleminen ei ole vaikeaa. Ensimmäinen askel on sen tosiasian tunnistaminen, että olet tehnyt väärin Jumalaa kohtaan. Syntiongelma ratkeaa, kun tunnustat syntisi ja pyydät anteeksi tekemiäsi pahoja tekoja. Toinen askel on usko. Toisin sanoen, uskot, että Jeesus on kuollut syntiesi puolesta ja on siksi ainoa Pelastajasi ja elämäsi Herra. Kolmas askel on sitoutuminen. Sitoudut seuraamaan Jeesusta koko elämäsi. Tunnustukseesi ja sitoutumiseesi Jumala vastaa antamalla Pyhän Hengen voiman ja avun jokaiselle elämäsi päivälle.

Kun olet tehnyt päätöksesi seurata Jeesusta, olet aloittanut matkasi Jeesuksen seuraajana. Raamattu kuvaa seurakuntaa Kristuksen ruumiina. Ruumiin jäsenet eivät pärjää yksi. Jotta ruumis voi toimia oikein, tarvitaan koko ruumista. Se on elävä kokonaisuus. Jokaiselle on paikka. Sinullekin. Seuraava askel on etsiä sinulle sopiva seurakunta. Tervetuloa mukaan seurakuntaamme!

Ilman muuta! Oletpa epäilijä, etsijä tai vaikkapa vain utelias, olet lämpimästi tervetullut tilaisuuksiimme. Meille voit tulla sellaisena kuin olet.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, joista haluaisit keskustella. Tai haluaisit muuten vaan jutella seurakunnan pastorin, Jouni Laaksamon kanssa, ota rohkeasti yhteyttä. 

 • p. 050-5500431
 • e-mail jouni.laaksamo(ät)svk.fi

Voit jättää viestiä myös seurakunnan facebook-sivulle

Odotamme sinua tilaisuuksiimme!

Mikäli tilaisuuden pitopaikaksi on merkitty Teams, se pidetään online-tilaisuutena. Ota yhteyttä (kts. yhteystiedot) niin saat osallistumisohjeet
Tulevat tilaisuudet
 • Jumalanpalvelus (Yhteinen tilaisuus Helluntaiseurakunnan kanssa)
  • su 04.12.2022 klo 11:00 - 13:00, ToivonTori
 • Rukouskokous
  • ti 06.12.2022 klo 18:00 - 19:00, Tallikuja 4
 • Seurakunnan joulujuhla
  • su 11.12.2022 klo 11:00 - 12:30, ToivonTori
 • Seurakunnankokous
  • su 11.12.2022 klo 12:30,