Sinä voit hallita evästeiden käyttöä selainasetustesi kautta. Voit esimerkiksi poistaa nykyiset evästeet, hyväksyä tai torjua kaikki evästeet, hyväksyä vain tietyt evästetyypit tai määrittää, että saat ilmoituksen, kun verkkosivusto haluaa tallentaa evästeen. Evästeiden hallinta- ja poistamiskäytäntö vaihtelee käyttämästäsi selaimesta riippuen. Lisätietoa löydät selaimesi ohjetoiminnolla. Otathan kuitenkin huomioon sen, että mikäli torjut evästeiden käytön selainasetuksilla, jotkin verkkosivujen toiminnot voivat toimia puutteellisesti.

Lisätietoja evästeistä löydät täältä.