Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus on erittäin tärkeää Kirkkonummen vapaaseurakunnalle. Voit käydä verkkosivustollamme jakamatta henkilökohtaisia tietojasi meille. Tässä tietosuojalausekkeessamme kerromme, mitä tietoja keräämme, käsittelemme ja tallennamme, ja mihin tarkoitukseen.

Jatkamalla kotisivujemme käyttöä ilmaiset hyväksyväsi tässä kuvatut tietosuojakäytännöt ja -politiikat käyttötietojen tallennuksen ja evästeiden käytön osalta. Rekisteröitymällä sähköpostilistallemme tai jatkamalla sen käyttöä ilmaiset hyväksyväsi tässä kuvatut sähköpostilistan tietosuojakäytännöt.

Käyttötietojen tallennus

Aina kun käyt verkkosivustollamme, tiedot tallentuvat lokitiedostoon palveluntarjoajamme verkkopalvelimelle. Tiedot sisältävät käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käynnin päivämäärän ja kellonajan, sivun tai tiedoston nimen, siirrettyjen tietojen määrän ja haun tilan sekä tiedot käyttämäsi näyttöresoluutiosta, internetselaimesta ja käyttöjärjestelmästä. Myös kotisivuilla mahdollisesti tekemiesi hakujen hakusanat talletetaan. IP-osoitteesi talletetaan muokattuna siten, että siitä ei voida päätellä todellista IP-osoitettasi. Käyttötietojasi ei siis ole mahdollista yhdistää sinuun henkilökohtaisesti.

Käyttötiedot kerätään, jotta voimme seurata sivujen toimintaa ja kehittää niitä. Nimeäsi tai muuta suoraan henkilöön viittaavaa tietoa ei tallenneta. Tiedot analysoidaan vain tilastollisiin tarkoituksiin ilman mitään viittauksia henkilöihin. Käytämme näitä tietoja sivujen toiminnan ja käytön seurannassa ja sisällön kehittämisessä.

Käyttötietojen tallennuksessa käytetään Slimstat Analytics -analysointiohjlemaa, joka tallettaa tiedot kotisivujen palvelimelle. Palvelin sijaitsee webhotelli-palveluntarjoamamme palvelinkeskuksessa Helsingissä. Käyttötietoja ei välitetä eteenpäin tai luovuteta ulkopuolisille. Pääsy käyttötietoihin on ainoastaan kotisivujemme ylläpitoon osallistuvilla henkilöillä. Tietojen tarkastelu edellyttää aina henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan antamista.

Lisätietoja Slimstat Analytiscs -ohjelmasta löydät täältä.

Sähköpostilista

Ensisijainen tiedotuskanavamme on nämä kotisivut. Joskus käytämme tiedottamisessa myös sähköpostia, jonka vastaanottajaksi voi kuka hyvänsä rekisteröityä. Ohjeet postituslistalle liittymisestä ja siltä poistumisesta löydät täältä. Postituslistalle liittyneistä henkilöistä talletaan aina sähköpostiosoite. Lisäksi joissain tapauksissa talletetaan nimi. Tietoja postituslistalle liittyneistä henkilöistä ei millään tavoin yhdistetä verkkosivujen käyttötietoihin.

Sähköpostilistalle kuuluvia sähköpostiosoitteita tai nimiä ei koskaa näytetä julkisesti kotisivuilla tai sähköpostiviesteissä.

Jos avaat meiltä saamasi sähköpostin tai klikkaat sen sisältämää linkkiä, emme talleta tästä mitään tietoa palvelimillemme. Sähköpostilistan kautta tapahtuvaa viestiliikenteestä ei seurata tai analysoida verkkosivullamme käytössä olevalla Slimstat Analytics -ohjelmalla eikä millään muullakaan seurantaohjelmalla. Sähköpostilistan lähetetyistä viesteistä tallentuu palvelimelle kuitenkin lokitiedosto, josta käy ilmi viestin lähettäjä ja sisältö sekä viestin lähetysajankohta.

Sähköpostilistaan liittyvät tiedot talletetaan palveluntarjoamamme palvelimelle Helsingissä eikä niitä luovuteta eteenpäin. Tietoihin on pääsy ainoastaan kotisivujemme ylläpitoon osallistuvilla henkilöillä ja ne on suojattu henkilokohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Sähköpostilistan rekisteriselosteen löydät täältä.

Evästekäytännöt

Kuvauksen evästekäytännöistämme löydät täältä.