Seurakunta – Jumalan perhe

Parin tuhannen vuoden ajan Jumala on kutsunut ihmisiä perheeseensä: tulemaan osaksi seurakuntaa. Seurakuntia on lukuisia ympäri kaikkia asutettuja mantereita. Jokainen on omanlaisensa tiettyine erityispiirteineen ja painotuksineen, mutta keskiössä on sanoma Jeesuksesta, joka yhdistää kaikki yhdeksi perheeksi. Olemme seurakuntana osa tätä suurta, kansainvälistä ja sukupolvet yhdistävää perhettä.

Toivon yhteisö

Seurakuntana olemme vaikuttaneet Kirkkonummella reilut kymmenen vuotta. Kristillisenä seurakuntana haluamme välittää ympärillemme hyvää sanomaa Jeesuksesta. Jeesus tuli ihmiseksi ja siksi hän ymmärtää elämämme ongelmat ja vaikeudet. Ristillä hän otti kantaakseen meidän syntimme ja kipumme. Tässä on toivon upea perusta: Jeesus ristillä taistelemassa voiton meidän puolesta! Hän haluaa antaa jokaiselle Pyhän Hengen voiman muutokseen. Tätä toivon ilosanomaa haluamme välittää sinulle – lähimmäisellemme!

Usko parempaan tulevaan

Olemme vapaaseurakuntana pieni joukko eri-ikäisiä ja -taustaisia ihmisiä. Jokaisella meillä on oma matkamme ja historiamme. Epätäydellisinä, mutta Jumalan rohkaisemina ja vahvistamina, saamme yhdessä kulkea eteenpäin. Sinäkin kelpaat mainiosti joukkoomme. Tule mukaan! Meidän parempaa tulevaisuutta eivät takaa omat pyrkimyksemme, suunnitelmamme tai taitomme. Ei! Sen takaa rakastava ja huolehtiva Isämme, joka johdattaa lapsiaan ja pitää meistä huolen loppuun asti.